Sunday, June 29, 2008

Koeajoa

Nyt sain viimein testattua uudet (käytetyt) juoksurattaat. Ihan kohtuullisesti toimivat. Kyytiläinen nukahti jo 10 minuutissa, vaikkei 5,5 kk mittaisen elämänsä aikana ole ennen rattaissa juuri istunut. Mitä nyt koeistunut noita kärryjä kotona.

Päivän lenkki oli vain lyhyt puolentunnin pyrähdys. Kelit on niin helteiset (30 C), ettei pitempää oikein kykene. Seuraavaksi on vain kokeiltava, jos kykenisi aamulenkkeilyyn. Silloin lämpötilat ovat vähän inhimillisemmät. Tosin kohtahan tässä pääsee Suomi-lomalle, jossa ei tosiaan ole pelkoa liian kuumista lenkkikeleistä. Viime vuonnakin Suomi-loman aluksi oltiin pipot päässä hiekkalaatikolla Pillin ja Pullan kanssa.

Juoksurattaat olivat oikein oiva investointi. Ensimmäinen ostokseni eBaysta ja maksoivatkin kokonaista 30,50 euroa. Ihan kohtuu pelit siihen hintaan. Selkänoja ja työntöaisa eivät ole säädettävissä, eikä värikään ole paras mahdollinen, mutta asiansa kyllä ajavat. Nyt pääsee Pennin kanssa juoksemaan ja puolta tuntia pidemmät lenkitkin onnistuu. Aiemmin Penni-parka nukkui iltaisin juuri semmoista puolta tuntia, jonka aikana saatoin pyrähtää lenkille. Bonuksena nyt saa otettua lenkkijuomia mukaan, kuljettaa avaimia ja kännykkää helposti mukana.

No comments: